Rreth Nesh

Politicus.al u krijua për të ofruar një zë të fuqishëm në promovimin e konservatorizmit liberal. Nëpërmjet analizave, opinioneve dhe hulumtimeve ne do të jemi një alternativë e lajmit politik dhe një dritare për ata që ndajnë të njëjtat vlera.