Rezultatet paraprake të zgjedhjeve në Ulqin

Rezultatet paraprake të zgjedhjeve vendore në Komunën e Ulqinit, që i komunikoi Komisioni Komunal Zgjedhor, tregojnë për një fitore të forcave politike shqiptare. Forca e Re Demokratike fitoi 9...

Rezultatet paraprake të zgjedhjeve vendore në Komunën e Ulqinit, që i komunikoi Komisioni Komunal Zgjedhor, tregojnë për një fitore të forcave politike shqiptare.

Forca e Re Demokratike fitoi 9 vende, Koalicioni “Zgjohu Ulqin” 7 vende dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve 3 vende. Kësisoj, 3 partitë shqiptare fituan 19 vende dhe mund të ushtrojnë pushtetin në Kuvendin e Ulqinit, i cili ka 33 vende.

Burimi: Zëri i Amerikës

TË NGJASHME