Dy PP, prostitucioni dhe politika

Nga Basir Collaku Rama, a ka ardhur ne pushtet nga “shtepite publike” te droges e Mafias qe e kane zene poshte..?!?! Me thuaj me ke rri te te them...

Nga Basir Collaku

Rama, a ka ardhur ne pushtet nga “shtepite publike” te droges e Mafias qe e kane zene poshte..?!?!

Me thuaj me ke rri te te them kush je. Edi Rama flet per pune kurvash. Mire eshte te mos fyejne njeri-tjetrin dy zanatet e pushtetet me te vjetra ne bote qe marrin e japin perjetesisht. Prostitucioni dhe Politika. PP..
Sikur Edi Rames ti kene fyer rende apo ngacmuar keq dashurine per ate, ata, ato, burrerine e tij te perfolur per mungesa e teprime anesore, nuk do e kish çuar zerin kunder medias amerikane. Amerikanet i zgjidhin punet e tyre urte e bute dhe tej imagjinates se ngrefosjes skizofrenise.

Por ai di diçka me mire se te gjithe ne. Rama e di holle, se eshte rruges per te shkuar per lesh trashe, ne raport me pushtetin. Kumbari i tij Sorros nuk eshte se i ka fjolle punet dhe miliardat kane trazuar fort ngjarje e fort njerez. Hungaria, Italia, Polonia, Austria, ia kane prere drute shkurt xhaxha Sorrosit dhe Beogradi e Tirana, jane streha e hormoneve te ndrydhyra me adrese jo hyjnore, te ketyre burrave devijues.

KM shkrimet e medias amerikane Washington Times, nga kazan ne emertesen e vjeter, i quan shkrime te porositura nga shtepi publike. Ky flet me leksik kurvash per pune te cilat si shkojne per shtat.

Lidhjet e Edi Rames me krimin, organizatat mafioze donatore te ardhjes se tij ne pushtet, nuk jane sekret askund ne planet.
Duhet pyetur shkoqur!!
A jane parate e pista te perdorura prej tij dhe te tijve para kurvash?!
A ishte Roshi, Rroshi, nje histori kurvash?!
A ishte Ndoka nje histori prostitucioni?!
A ishte Frroku, Bego, ortaket ne para dhe politike, histori droge dhe Prostitucioni??!
A ishte Mjafti, nje histori orgjie prostitucioni, mbeshtetur nga xha Sorros, ne fillesat e tij e ne vazhdim dhe tashme ka mbulese ka pushtetin??!

A jane historite e KM me grate histori te trazuara ku dhune e ku Sorros, te cilat nuk takohen gjekundi me dliresine??!
A urdherohet KM yne jo rralle nga qelite e burgjeve sikur te ishte nje histori e shentuar Prostitucioni??!
Problemi i hallakatjes eshte se Qeverise i eshte shembur “Shtepia Publike” e ndertuar nga keto asete, por e ka zene atë vetë poshte…
Dhe per te mos e lene pa thene te verteten, kurvat, prostitutat, shtepite publike, jane me sinqeritet, transparence, edhe kase fiskale nese i do shoku KM, dhe kane nje kod sakrifice tej limiteve te se zakoshmes me nje ndershmeri te hapur….
Qeveria e di sepse dhe atyre ua ben me hile…/www.publik.live

TË NGJASHME