• Fundi i Ramës, fundi i një bredharaku pa atdhe

    KASTRIOT  ISLAMI Qeveria e ka rënë. Shqipëria është në udhëkryq. Kriminelët dhe trafikantët, të lidhur ngushtë, deri familjarisht me qeverinë dhe Ramën drejtpërdrejti po kërcënojnë sigurinë qytetare. Korrupsioni qeveritar...
    1 Qershor, 2018